Review

"Onze zoon heeft nu bijna 2 jaar gitaarles van Jacqueline en heeft in die tijd ontzettend veel geleerd! Naast het werken uit het lesboek staat Jacqueline ook stil bij de muziekwensen/-stijlen van de kinderen zelf (hedendaagse muziek).
Casper vindt het geweldig dat hij zelf zijn muziekvoorkeur aan mag geven.
Hier wordt tijdens de les ook aandacht aan besteed. Dit leidt tot mooie resultaten, die jaarlijks zijn te beluisteren op het leerlingenconcert.
We zijn echt supertevreden!"
Fam. Scheuter - Sinderen

review 
 strippenkaart

Leskaarten vallen in de smaak

In september 2016 introduceerde Jacqueline Snel de gitaarlessenkaart. Dit strippenkaart-systeem spreekt velen aan. Met de lessenkaart kun je gitaarlessen afspreken wanneer het jezelf goed uitkomt, flexibele lestijden dus.

Geen wekelijkse verplichting, maar lessen wanneer je eraan toe bent, wanneer je concrete vragen hebt of nieuwe input wilt. Er zijn 5-, 10- en 20 lessenkaarten verkrijgbaar. De kaarten zijn 13 maanden geldig vanaf de eerste lesdatum.

Wekelijkse lessen zijn nog altijd mogelijk in Jacqueline's gitaarlespraktijk. Voor jongeren tot 13 jaar en starters blijft dit zelfs het advies.
Maak een afspraak voor een gratis proefles.

Gitaarlespraktijk in de Achterhoek

Hou je van gitaarmuziek en lijkt het je geweldig om zelf je favoriete muziek te spelen? Jacqueline Snel is een gediplomeerd gitaardocente en leert het je met veel plezier en enthousiasme. Jacqueline heeft vanaf 1992 haar gitaarlespraktijk aan huis in Gaanderen (gemeente Doetinchem). Vanaf vijf jaar kun je daar terecht, maar ook als je op latere leeftijd het gitaarspelen weer op wil pakken of er mee wil starten. Voorkennis van het notenschrift is niet nodig. Dat kan eventueel spelenderwijs aangeleerd worden. Voor liedbegeleiding en akoestische gitaarmuziek hét adres!

lespraktijk-aan-huis

les-op-maat

Les op maat

Kinderen, jeugd en volwassenen geeft gitaardocente Jacqueline Snel les op maat. Dat betekent dat ze afstemt op het talent en de wensen van elke leerling afzonderlijk. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om je uitsluitend met akkoorden bezig te houden. Jacqueline geeft op alle niveaus coachend les. Ze haalt hierbij het beste bij elke leerling naar boven. Daarbij gaat ze steeds doelgericht te werk, of het nu gaat om het begeleiden van popliedjes of het onder de knie krijgen van bijvoorbeeld de tremolotechniek.
Wil je kijken of het klikt? Maak een afspraak voor een gratis proefles.

Aandachtspunten

Belangrijke aandachtspunten tijdens Jacqueline’s gitaarlessen zijn: speelplezier, ritme, techniek, samenspel, muziektheorie, het ontwikkelen van een muzikale gehoor en de manier van oefenen thuis.

aandachtspunten
leerlingenconcerten

Leerlingenconcerten

Jaarlijks organiseert Jacqueline een leerlingenconcert. Afgelopen jaar vond dat plaats in de Gesinkschure bij het monumentale Hofshuus in Varsseveld. Het is mooi om naar zo’n concert toe te werken. Voor de leerlingen is het bovendien een leuke gelegenheid om podiumervaring op te doen. Het is een bijzondere ervaring om voor familie en bekenden op te treden. Deelname aan de leerlingenconcerten is niet verplicht. 

Ook zin in gitaarles? Maak een afspraak voor een gratis proefles.

basisakkoorden

Basiscursus liedbegeleiding op gitaar

In 10 lessen van een uur leer je de basisakkoorden op gitaar te spelen. Al snel kun je popliedjes begeleiden. Voor deze cursus is geen voorkennis nodig en er komen geen noten aan te pas. Er wordt lesgegeven in kleine groepen. Om mee te kunnen doen aan de basiscursus liedbegeleiding heb je een eigen gitaar nodig én een capo (gitaarklem). Een nieuwe groep gaat van start zodra er minstens 3 aanmeldingen zijn. De lesdata en tijd worden in overleg met de cursisten bepaald. Voor de basiscursus liedbegeleiding betaal je éénmalig €155 (tot 21 jaar) of €175 (vanaf 21 jaar). Het lesmateriaal is inbegrepen. Meld je aan.

Luistermuziek

Luistermuziek

Luistermuziek

Concerten

Concerten

Concerten

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Sfeermuziek

Gitaarlessen

Gitaarlessen

Gitaarlessen
Bezoekt u deze website, dan gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Laat dit bericht niet meer zien Cookies weigeren